Mile zapucao u nevidljivi stakleni zid: Ostojić zakucao, demolirao Dodika!

Teško je odgonetnuti koji je vrag šapnuo Dodiku i nagovorio ga da ode na PRVU TV i suoči se sa Zoranom Ostojićem, novinarom, bivšim političarem i zastupnikom u Narodnoj skupštini Srbije.


Dodik je bio nezaustavljiv u seriji uvreda visokih predstavnika međunarodne zajednice. Nakon što je, doslovce odje*ao Escobara, generala Peacha proglasio agresorom, Christian Schmidt fašistom, Bidenovog sina proglasio kriminalcem.

Nastavio bi sa uvredama, ali je naletio na nevidljiv, stakleni zid zvani Ostojić i ostao zakucan. Od svih reakcija na društvenim mrežama najtačnija je, paradoksalno, ali tačno, jedna koja brani Dodika rečenicom: jel’ to Ostojić brani Srbiju od Dodika? Da. Baš to. Ostojić je branio Srbiju. Ali, branio je i BiH. Branio je čak Vučića od Dodika. A Vučić brani Schmidta od Dodika. Vučić bi trebalo da posluša Ostojića. Ako Dodik bude pod sankcijama, skupo će to koštati i Srbiju i pojedince u Srbiji.

(face.ba)


Kako vam se sviđa članak?

0 0

Adel Eskić

Adel Eskić32 članaka

Po zanimanju diplomirani informatičar, zaposlen u prosvjeti i vlasnik IT firme Cybervision. Duži period se bavim političkim aktivizmom i razvojem građanskog aktivizma u cilju pozitivnih društvenih promjena.

Komentari